• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
"Abdülhalik Dedenin durumu iyi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Abdest almaya çalışırken düşerek kalçasını kıran 105 yaşındaki Abdülhalik Atlı,  Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan bir ameliyat sonrası durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Op. Dr. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Haldun Turan Abdülhalik dedenin sol kalçasının üzerine düşerek sol kalça kemiğini kırdığını belirterek,  “Sol femur intertrokanterik kırık proksimal femur çivisi takıldı ameliyatı 20 dakika sürdü hastamız bir gece yoğun bakımda kaldı daha sonra normal servise aldık, hastanın yaşlı olması biraz riskliydi ameliyatını başarıyla yaptık.”dedi.

 

Babasının yaşadıkları ile ilgili bir açıklamada bulunan Sıddık Atlı ise babasının abdest almaya giderken dengesini kaybedip yere düştüğünü söyledi.

 

Sıddık Atlı olayı şöyle anlattı: “Ambulansla babamızı alıp, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma götürdük.  Sağ olsun hastane personeli ellerinden gelen tüm imkânları seferber ederek babamı ameliyat ettiler. Çok şükür durumu iyidir.”  (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir