• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Mardin Onur Ödül Töreni 15 Nisan'da yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Mardin Eğitim Vakfı (MARSEV) ve Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğinde, Mardin’in tanıtım ve gelişmesine katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara verilecek “Mardin Turizmi Hizmet ve Onur Ödülleri” 15 Nisan’da Erdoba Elegant Otelinde düzenlenecek törenle sahiplerine dağıtılacak.

 

Mardin Valiliği, Mardin Artuklu Üniversitesi, Mardin Belediyesi, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve 11 Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin oy birliğiyle belirlenen ödüller, Kültür, Sanat, Edebiyat ve Mimari alanında Sermiyan Midyat, Turizm ve Tanıtım alanında Dilek Sabancı, Girişim ve Yatırım alanında ise Erdoba Evleri adına Mehmet Gözü’ye verilecek.

 

MARSEV Yönetim Kurulu Başkanı ve il protokolünün katılım sağlayacağı ödül töreninde Mardin’in tanıtımında gösterdikleri çaba ve katkılarından dolayı taş ustası Yusuf Kıdırlı ve kumaşa Hristiyanlık dini motiflerini basan Nasra Çilli’ye de  “Özel Onur Ödülü”  verilmesinin kararlaştırıldığını belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Lokman Toprak,

 

Bu yıl ilk kez verilen ve seçici kurul tarafından 3 ayrı kategoride belirlenen  “Mardin Turizmi Hizmet ve Onur Ödülü” nün her yıl tekrarlanacağını ifade etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir