• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Adana`da Kutlu Doğum çalışmalarında sona gelindi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Koordinatörlüğü’nün yarın İstasyon Meydanı’nda düzenleyeceği Kutlu Doğum Programının hazırlıklarında  sona gelindi. Haftalardır yapılan etkinlik hazırlıkları hakkında konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörlüğü Basın Sözcüsü Yılmaz Geçer, etkinlik tanıtımı kapsamında şehrin ana caddelerinin  brandalar ve afişler ile donatıldığını ifade etti. Geçer, etkinliği halka duyurmak için yüz binlerce el ilanı, binlerce broşür dağıttıklarını ve anons araçları ile de Adana’nın bir çok  noktasını gezmeye başladıklarını kaydetti.

Yılmaz Geçer ayrıca, bu yıl ilk defa Her Eve Bir Kur’an kampanyası başlatarak Peygamberin mesajını ev eve dolaşarak insanlara ulaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Adana genelinde 10 binlerce Kur’an dağıttıklarını belirten Geçer,  halkın gösterdiği teveccühten oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

Etkinlik için gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Geçer, halkın miting alanına taşımak için otobüs kalkış noktaları ayarlarladıklarını, miting alanında acil müdahale gerektirecek durumlar için sağlık çadırı ve emzikli bayanlar için emzirme çadırları, halkın güneşten rahatsız olmaması için de Peygamber Sevdalıları logosu taşıyan şapkalar bastırdıklarını ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri olarak günlerdir ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Geçer, okullara ve camilere giderek el ilanı, ve davetiyeler verdiklerini söyledi ve bu yıla has olarak 10 bin adet Kutlu Doğum bülteni bastırarak tüm esnafa dağıttıklarını ifade etti.

Geçer, radyo televizyon ve sosyal medya aracılığıyla gerekli duyuruları yaptıklarını ve tanıtım noktasında tüm Peygamber Sevdalılarının ellerinden gelen azami gayreti gösterdiğini söyledi.

Yılmaz Geçer son olarak, “Peygamber Sevdalıları platformu olarak tüm Adana halkını yarın düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyoruz.” dedi.

(Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir