• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vali Küçük "Çocuklarımıza acımayana acımayacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Uyuşturucu madde kullanımı dünyanın birçok yerinde  olduğu gibi Türkiye 'de de toplumu tehdit etmeye devam ediyor. Şanlıurfa ilinde uyuşturucu madde kullanımının giderek artması ve uyuşturucu madde kullanımının çok küçük yaşlara inmesi Şanlıurfa Valiliğini harekete geçirdi.

 

Şanlıurfa Valiliği uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için acil eylem planı doğrultusunda valilik toplantı salonunda bir toplantı düzenledi.

 

Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük başkanlığında yapılan toplantıya valiliğe bağlı kurumlar ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Küçük uyuşturucu ile mücadelede çok kararlı olduklarını söyledi.

 

Çocuklarımıza acımayana acımayacaklarını söyleyen Vali Küçük " Bu konuda herkese iş düşüyor. Topyekün bir seferberlik olmalıdır. Bundan sonra yapacağımız işlerin takipçisi olacağız. Sadece rakamsal verilerle uğraşmayacağız.Bu iş için derin çözüm gereklidir." diye konuştu.

 

Vali Küçük, uyuşturucuyla mücadele için şimdiye kadar yapılanlara ek olarak yeni yaptırımlara gideceklerini belirterek şöyle konuştu: "Her okula bir rütbeli polis bulundurarak o polisin okulla irtibatını sağlayacağız. Okullara kamera sistemi takacağız. Dede Osman ve Muradiye mahallesi başta olmak üzere bu riskli yerlere mobese sistemi takacağız.Ayrıca; her okulda bir veli sınıfı oluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.(Osman Gülebak/Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir