• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2435.632
  • ...
Erdoğan`dan önemli açıklamalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, "Biz sandıklar kapandığı anda 5 yıllık rehavetin içine giren bir kadro değil, verdiği sözler için hemen kolları sıvaya bir kadroyuz. Hiç ara vermeden asla rehavete kapılmadan 30 Mart akşamından itibaren kaldığımız yerden işlerimize devam ediyoruz." dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"30 Mart seçimlerinin hemen ardından malum çevreler Türkiye`nin gündemini değiştirmek, sandıkta elde edilen o büyük yenilgiyi örtmek amacıyla yapay bazı tartışmaları başlattılar. Muhalefet partileri kendi özeleştirilerini yapmak, seçimdeki başarısızlıklarını analiz etmek yerine gündemi farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar. `İşte bu Başbakan çok gerilimci, çok sert, bu Başbakan niye böyle? Bize bunu söyleyenler önce kendileri aynaya baksınlar. Bu Başbakanı hedef tahtasına koymak suretiyle ağızlarına gelen herşeyin, hakaretin her alasını, ailesini de karıştırmak suretiyle yapanlar acaba bunu millete neyle izah edecekler.

Benim milletim bu iktidara yüzde 45,5 oy verdiyse, bunun bir nedeni var. Demek ki, Başbakanı`na sahip çıkıyor. Başbakanı`nın söylemleri onun gönlünü, dilini ifade ediyor.

Biz raporların ne niyetle hazırlandığını, bu yazıların ne amaçla yazıldığını çok iyi biliyoruz. Bu operasyonların arkasında hangi hainlerin bulunduğunu çok çok iyi biliyoruz. Türkiye`yi hiç kimse terör örgütleriyle yan yana gösteremez. Bunu yapan, kendi cahilliğini, kendi acziyetini ve kötü niyetini ortaya koyar. Suriye`deki insanlık dışı saldırılarla Türkiye`nin bağlantısını kurmaya çalışanlar, sadece kiralık kalem olduklarını ispat etmekle kalırlar."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir