• DOLAR 32.382
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2325.502
  • ...
Görme engelli öğrenciler yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ab-ı Hayat Derneği`nin merkez Yenişehir ilçesi ofis semtinde Kız Kur’an kursunun görme engelli öğrenciler yararına açtığı ‘Hayır Pazarı’ adlı kermeste, yemek, pasta ve gözleme çeşitleri, vatandaşların beğenisine sunuluyor. 

Bir hafta boyunca açık kalacak
Merkez Yenişehir ilçesi Ofis Postanesi Sanat Sokağı civarında hizmete açılan hayır kermesine, vatandaşların ilgi gösterdiği gözlendi.B 

ir hafta boyunca açık kalacak olan kermeste, bayanların elleriyle yaptığı mahalli yemek çeşitleri, pastalar ve gözlemelerin satışından elde edilecek olan gelirin, görme engelli kursiyerlerin ihtiyaçlarının temininde kullanılacağı belirtildi.

Kermesle ilgili açıklamalarda bulunan Sultan Demir, şunları söyledi:"Bir hafta boyunca açık kalacak olan ‘Hayır Pazarı’ adlı kermesimizde, hanım kardeşlerimizin yaptıkları yöresel yemek çeşitlerimizin yanı sıra, pasta çeşitleri ve enfes gözlemeleri, vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz.

Buradan elde edilecek geliri, Ab-ı Hayat Derneği Kız Kur’an Kursu’nun görme engelli öğrencileri yararına kullanacağız. 

Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızı, Ofis Postanesi Sanat Sokağı civarında açtığımız kermese bekliyoruz. Unutmayalım ki, yardımın küçüğü, büyüğü olmaz. Okyanusları oluşturan damlalardır. Esas olan niyettir. Dolayısıyla, herkesi bu hayır kervanına katılmaya davet ediyoruz."  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir