• DOLAR 32.548
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2425.489
  • ...
Karacaören köyünde Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Nisan ayının girmesiyle beraber kutlu doğum etkinlikleri düzenlenmeye devam ediliyor. Birçok yerde olduğu gibi Şanlıurfa`nın Bozova ilçesine bağlı Karacaören köyünde de kutlu doğum etkinliği düzenlendi. 

Peygamber Sevdalıları tarafından organize edilen etkinlik 14.00`de Mehmet Dağ Hoca`nın Kuranı kerim tilavetiyle başladı.

Salih Çelik`in sunuculuk yaptığı etkinliğe TV Programcısı Emin Özaslan konuşmacı olarak katıldı. 

Şanlıurfa Kardeşler İlahi Grubu ve Sığırcık Çocuk İlahi Grubu`nun ilahiler seslendirdiği etkinlikte duygulu anlar yaşandı. 

Peygamber Efendimiz`in dünyaya gelmeden önce Mekke`de yaşananlara değinen Özaslan günümüz karanlıklarının ancak İslam’la aydınlığa dönüşeceğini söyledi. 

Özaslan Mekke döneminde kızların diri diri gömüldüğü gibi günümüzde de çocukların değişik şekillerde öldürüldüğüne dikkat çekerek "Günümüzde de çocuklarımız kürtajla parça parça edilmiyor mu? Günümüzde çağdaş kölelik yok mu? Ağalık paşalık yaparak insanlara zulmedenler yok mu? Aslında bakarsanız iki dönem arasında hiç bir fark yok.İşte o dönemde olduğu gibi bu gün de kurtuluşumuzun yolu ancak İslam reçetesidir" ifadelerini kullandı.

Etkinlik yapılan duayla sona erdi.(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir