• DOLAR 32.325
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2301.715
  • ...
Kur`an Nesli Platformundan taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Hizbullah Cemaati öncülerinden alim ve mütefekkir Muhammed Sudan Hoca`nın vefatı nedeniyle  taziye mesajı yayımlayan Kur’an Nesli Platformu, Mehmet Sudan Hocanın miras olarak bıraktığı dava tecrübeleri ve güzel anılarıyla hep aralarında olacağına vurgu yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bölgemizin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden, büyük dava adamı muhterem seydamız Muhammed Sudan’ın vefatı bizleri hüzne boğmuştur. Kur’an Nesli olarak merhum seydamıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve dava arkadaşlarına sabrı cemiller niyaz ederiz.” 

Açıklamada, “Hayatının tümünü İslam’a vakfederek insanlarımızın kurtuluş ve saadeti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan seydamızın bizlere miras olarak bıraktığı dava tecrübeleri ve güzel anılarla hep aramızda olacaklarına inanıyoruz. Yaptığı güzel hizmetlerle yetiştirdiği Kur’an nesli talebeleri olarak bizler,   peygamber varisi seydamızın açtığı çığırda yürümeye büyük bir kararlılıkla devam edeceğimizi ilan ediyoruz. Her türlü zorlukları aşarak sevdalısı olduğu İslam’ı nesillere aktarmaktan geri durmayan seydamızın hasreti ve özlemi içimizde hep diri kalacaktır.

Merhum hocamız ihlasın, fedakarlığın, kardeşliğin ve İslam davasının nasıl bir dava olduğunu, yaşadığı örnek hayatıyla göstererek çok sevdiği Rabbine yürümüştür. Mekanı cennet olsun. Tekrardan hüzünlü ailesine ve kederli tüm dava arkadaşlarına taziyelerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir