• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Rehabilitasyon ve hizmet merkezi protokolü imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, Selçuklu Belediyesi ile Yaşlı ve Engelliler Eğitim, Araştırma ve Bakım Vakfı arasında “Yaşlılara ve Engellilere Yatılı/Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Hizmet Merkezi Yapılmasına İlişkin İşbirliği” protokolü imzalandı. 

Çeşitli programlara katılmak üzere Konya’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam Konya’nın medeniyetin köşe taşlarından, Türkiye’nin inci tanesi olan çok önemli şehirlerden olduğunu belirterek, yeniden Konya’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Konya’yı son gelişinden bu yana gelişmiş, ilerlemiş ve çehresini geliştirmiş olarak bulduğunu kaydeden Bakan İslam, “Bununla iftihar ettim. Konya’daki belediyelerimiz çok güzel çalışıyor. Bakanlığımız ile de çok güzel ilişkileri var. Sosyal belediyeciliği çok güzel uyguladıkları için sürekli alışveriş içindeyiz. Konya ile yaptığımız işlerden son derece memnunuz. Bu tür çalışmalar halka bir an önce ulaşmamızı sağlıyor” diye konuştu.

İşbirliği protokolü imzalandı

Konuşmanın ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Yaşlı ve Engelliler Eğitim, Araştırma ve Bakım Vakfı (YEBAV) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağırbaşlı arasında “Yaşlılara ve Engellilere Yatılı/Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Hizmet Merkezi Yapılmasına İlişkin İşbirliği” protokolü imzalandı.

Bakan Ayşenur İslam, protokol sırasında yaptığı konuşmada tam bir işbirliği ve güç birliğini hayata geçirdiklerini belirterek, bunun tüm Türkiye’ye örnek olmasını diledi. Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’a KOMEK’te yapılmış bir tablo hediye etti.(İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir