• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Muğla`da yıldırım faciası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Olay Cumhuriyet Mahallesi`nde bulunan Nurettin Gökmen`e ait evde meydana geldi.

Yıldırım düşmesi anında ve daha sonra başlayan yangında evde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, yangın ve evden yükselen dumanlar paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Seydikemer`de yaşayan Emine ve Nurettin Gökmen çiftinin evlerinin yakınına yıldırım düşmesi üzerine evdeki elektrik tesisatında ve elektriğe bağlı cihazlarda kısa devre meydana geldi.

Evden dumanların yükseldiğini görenler ve mahallenin duman altında kalması üzerine komşuda olduğu öğrenilen evin hanımı Emine Gökmen evin elektriğini şalterden kesti.

Oturma odasında çıkan yangın evin diğer odalarına sıçramadan sönerken yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
Görgü şahitleri yangın çıkmadan önce şimşek çaktığını ardından evin elektriklerinin gidip geldiğini ve daha sonra evden dumanların yükselmeye başladığını belirterek "Elektrikler bir kaç kez kesildi. Büyük bir gürültü koptu. şimşek çaktı ve ardından evden dumanların yükseldiğini gördük.

Bu sırada komşularında olan evin hanımı koşarak eve gelip elektrikleri kapattı. Evin oturma odasında başlayan yangın diğer odalara sıçramadı ancak diğer odalarda bulunan eşyalar yoğun bir duman altında kalarak ev kullanılamaz hale geldi. Yangında televizyon bomba gibi patladı" diye konuştular.

İtfaiye tarafından müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. İtfaiyenin söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir