• DOLAR 32.493
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2481.534
  • ...
Yanmaktan son anda kurtuldular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Edinilen bilgiye göre, saat 03.00 sıralarında Acıbadem Mahallesi Fıstıklı Çıkmazı Sokak`ta yan yana bulunan iki ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede her iki binayı da tamamen sardı. Bu sırada rutin devriye görevi yapan polis ekipleri yangını fark ederek, durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Daha sonra da polis ve mahalle sakinleri, iki ayrı evde bulunan 4 kişiyi alevlerin arasından çıkardı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri de, uzun uğraşlar sonrasında yangını kontrol altına aldı.

"HABERİM YOKTU BEN UYUYORDUM"

Arkadaşıyla birlikte yaşadığını belirten Ayhan Hepgüler, "Haberim yoktu ben uyuyordum. Herhalde bahçeye dışarıdan bir şeyler attılar ve çöpler tutuştu. Bizi Allah korudu" diye konuştu.

"NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUM"

Evde engelli oğluyla birlikte kaldığını söyleyen Perihan Sevinç ise, "Uyuyordum bir patlama sesi duyunca yataktan fırladım. Kapıyı bir açtım, yan taraftan alevler çıkıyor. Dışarı çıktım polis bana geliyormuş. Hemen tekrar girip oğlumu uyandırdım. Daha sonra da dışarı çıktık. Ev de gitti, her şey gitti. Ne yapacağımızı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Yanan ahşap evler kullanılamaz hale gelirken, itfaiye yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir