• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Muş Valisi, öğrencilerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Alparslan Üniversitesi Matematik Bölümü 3. sınıfından bir grup öğrenci Muş Yetiştirme Yurdu öğrencileri için bir program düzenledi.

 

Muş Polis Evinde düzenlenen programa Vali Vedat Büyükersoy ve eşi Kadriye Büyükersoy’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, Alparslan Üniversitesi Matematik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Muhsin İncesu ile davetli çocuklar katıldı.

 

“Topluma Hizmet Dersi’’ kapsamında Muş Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklara yönelik düzenlenen programda üniversite öğrencileri, yaptıkları çalışmalarda Valilik imkânları dâhilinde katkılarından dolayı Vali Vedat Büyükersoy’a teşekkür ettiler.

 

Programda bir konuşma yapan Büyükersoy, bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman çok önem verdiğini kaydetti. Büyükersoy, çocukların eğitimlerine yönelik yapılan tüm çalışmalarda her zaman çocukların yanlarında olacaklarını, gerçekleştirilecek olan faaliyetlere de ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ve destek vereceklerini söyledi.

 

Büyükersoy,“Bugün burada düzenlenen programa 6-18 yaş arasında 50 çocuğumuz katılmıştır.  Vatandaşlarımıza toplumsal duyarlılık kazandırmak ve çocuklarımıza yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettirmek adına yapılan projenin destekçisiyiz. Çocuklarımız için burada güzel ve anlamlı bir program düzenlendi. Bu projede emeği geçen gençlerimize teşekkür ediyorum. Topluma faydalı, saygılı, yardımlaşmayı, dayanışmayı, fedakârlığı bireylere aşılayarak, böylece ahlaklı, toplumun hak ve hukukunu, hürriyetini gözetecek bireylerin yetişmesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.  (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir