• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...

ŞANLIURFA- Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanlığı, 10-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenecek olan “Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı” ile ilgili basın bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda birçok fuara ev sahipliği yapması düşünülen Şanlıurfa iline fuar alanının yapılmasının gerekliliğine vurgu yapıldı.

 

Basın toplantısına katılan Start Fuarcılık başkanı Musa Öztürk ile TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı M.Sadık Sade basına fuar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Şanlıurfa'nın nüfus bakımından Türkiye'nin dokuzuncu büyük şehri olduğuna dikkat çeken Sade, Belediye, Valilik ve Ticaret Odasına çağrıda bulunarak Şanlıurfa'da bir fuar alanının olması gerekliliğine vurgu yaptı.

 

Daha önce fuarcılığın adının bile geçmediği Şanlıurfa'da bu yıl üç fuar düzenlemeyi düşündüklerini belirten Sade, “Demek ki insan isteyince oluyormuş. Geçen yıl bir tane fuar yapabildik. Bu fuarın Urfa'nın ekonomisine katkı sunacağına inanıyorum.” diye konuştu.

 

Daha sonra basına konuşan Öztürk ise fuarcılık işinin bir cesaret işi olduğunun altını çizdi. Öztürk, geçen yıl 4 bin metre kareye kurdukları fuarı bu yıl 8 bin metrekareye çıkardıklarını belirterek fuarın Şanlıurfa'ya faydalı olacağını söyledi. (Osman Gülebak-A.Hakim Bulut-İLKHA)