• DOLAR 32.583
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2502.823
  • ...
Muş`ta `Kutlu Doğum` hazırlıklarına başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu Anadolu Koordinatörlüğü Muş Temsilciliği, Muş’ta kutlu doğum etkinlikleri hazırlıklarına başladı.  Muş merkez ve ilçelerinde her yıl binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen kutlu doğum etkinlikleri için pankart ve afişler hazırlandı. Etkinliğin yapılacağı merkezlerde yoğun bir çalışma içerisine giren Peygamber Sevdalıları Platformu, etkinlikler için son hazırlıklarını yaptı.

Çalışmalar ile ilgi bir değerlendirme yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Muş Temsilcisi Mehmet Güler, “Her yıl yapmış olduğumuz etkinliklerle binlerce insana peygamber Efendimiz (sav) sevgi ve muhabbetini anlatmaya ve ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu yıl yine 7 merkezde yapacağımız etkinliklerle halkımıza bu muhabbet ve coşkuyu yaşatmaya çalışacağız inşallah.”dedi.

Güler açıklamasını şöyle sürdürdü;  “Her yıl Resulullah’ın farklı bir özelliğini konu alarak yaptığımız etkinliklerde bu yıl ‘Yürüyen Kuran Hz. Muhammed’  konusuyla peygamberimizi anlatmaya çalışacağız. Her yıl Efendimiz (sav)’in farklı bir özelliğini konu edinmemizdeki gaye; huzur, saadet, güven ve adaletin tek kaynağı olan peygamberimizi sahip olduğu bütün yönleriyle özelde Müslüman halkımıza genelde ise tüm dünyaya anlatmaktır.”şeklinde konuştu.

Yapılan etkinliklere halkı davet etme konusunda farklı uygulamalar yapacaklarını belirten Güler “Eğer nasip olursa bu yıl her eve bir Kur’an’ı Kerim hediye etmeyi düşünüyoruz. Allah’ın Kelamını her eve ulaştırma noktasında bu hayra ortak olmak isteyen tüm halkımızın teveccühlerini bekliyoruz. Yapacağımız organizasyon ve çalışmalarla Peygamber efendimizin sevgi ve muhabbetini dünyanın her bucağına ulaştırmayı bize nasip ve müyesser kılmasını Rabbimizden temenni ediyoruz.”dedi.

(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir