• DOLAR 32.601
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2506.178
  • ...
Tarsus Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından, belediye meclis üyeleri yemin ederek yeni görevlerine başladı.

 

 

Meclis, Mehmet Yunus Seven ve Esin Erkoç’un divan üyeliğine seçilmesinin ardından diğer komisyonların seçimine geçti.

 

 

1. ve 2. Meclis Başkan vekilliğine Kerim Tufan ve Ali Şimşek seçilirken, Daimi encümen üyeliğine Mehmet Sabırlı, Rıdvan Aksoy ve Hüseyin Boro, Plan Bütçe ve Kesin Hesap komisyon üyeliklerine Nükhet Çelik, Mustafa Yavuz, Hüseyin Sarı, Kurtuluş Avşar Güler, Yüksel Atum, İmar Komisyon üyeliğine Levent Alpaltaş, Esin Erkoç, Fikret Avcı, Ali Uyan ve Kadir Canlı seçildi.

 

 

Meclis toplantısı Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesinin ardından Tarsus Belediyesi 01.01.2013-31.12.2013 dönemi denetim komisyonu raporu ile Tarsus Belediyesi 01.01.2013-31.12.2013 dönemi faaliyet raporu okunup karara bağlandı.

 

 

Mecliste söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, hep birlikte Tarsus ve ülke için çalışacaklarını söyledi. Alınan kararların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Can, “Arkadaşlar, hepinizin de bildiği gibi uzun ve yorucu bir seçim sürecinin ardından bu toplantımızı yapıyoruz. Bu seçimin sonucunda sevinenler oldu, üzülenler oldu, tek dileğim oluşan yeni yönetim ve yeni meclisin Tarsus’a yararlı olması, şehrimizde var olan huzur ve kardeşliğin devamına katkı sağlamasıdır” dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir