• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Tarsus Belediye Başkanı, meclis üyeleri ile bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Tarsus yeni seçilen Belediye meclis üyeleri ile tanışma toplantısı yapan Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus ortak paydasında gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. 

Can, “Hepimiz yorulduk, koşturduk, çalıştık ama en güzel yanı seçim süresi boyunca kırmadan, dökmeden, incitmeden, incinmeden Allah’a çok şükür hiçbir vatandaşımızın burnu kanamadan bu seçim sürecini geçirmemiz en güzel ve sevindirici olaylardan bir tanesidir. Demokrasi gereği sonuçta bütün partiler yarış eder ve sonuçta bir parti belediye başkanı diğer arkadaşlarda meclis üyesi seçilir. Şehrimizde de Cenab-ı Allah’ın takdiri vatandaşlarımızın teveccühü bizden yana oldu” dedi. 

“Belediye başkanlığı dokunmaktır, 318 bin insanımızı kucaklamaktır, sevmektir”

Belediye başkanlığının sevmek, yaşamak ve kucaklamak olduğunu altını çizen  Can, “Hep birlikte partili partisiz özellikle altını çizmek istiyorum aday adayı iken siyasi çalışmalar yaptım. Aday olduktan sonra bütün vatandaşlarımızın belediye başkanı olacak gibi partili partisiz bir çalışma sergiledim. Ve başkan da olduktan sonra bunu uygulamamız lazım ki belediye başkanlığı dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır, 318bin insanımızı kucaklamaktır, sevmektir. Tarsus’ta bulunan 129 köyümüze, 45 mahallemize, 5 beldemize ilçe sınırlarında yaşayan tüm hemşehrilerimize eşit şekilde hizmet götürmektir. İnşallah sizlerle beraber ortak noktamız olan Tarsuslulara hizmet etmek için bu görevlere seçildik. İnşallah hep birlikte partili partisiz ayrım yapmaksızın, siyasi parti ayrımı yapmaksızın her meclis üyemizle birlikte gerekirse tartışarak, görüşerek ama Tarsus’un daha güzel yerlere gelmesi için, köylerimizi şehirleştirmek için, Tarsus’ta yaşayan dini, dili, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun ayrım gayrım yapmadan çalıştım. Bundan sonra da çalışacağıma sizlerle beraber partizanca davranmayacağıma, bütün Tarsus’u kucaklayacağıma sizlerin huzurunda şeref sözü veriyorum” şeklinde konuştu. 

Biz buraya siyaset yapmak için gelmedik

Hizmet etmek için yola çıktıklarını vurgulayan  Can, “Dostluklar bakidir. Biz buraya siyaset yapmak için gelmedik, hizmet yapmak için geldik ki sizlerin de böyle düşüneceğinize inanıyorum. İnşallah güzel bir şekilde şehrimizi yönetmek istiyoruz. Yine altını çiziyorum partili partisiz bütün insanlarımızı kucaklayacağız. Sizlerde meclis üyelerisiniz hepinizin ayrı bir yeri var, şehrimizi sizlerle birlikte yöneteceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir