• DOLAR 32.525
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2492.967
  • ...
Akçakiraz beldesinde kutlu doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Yeni İhya Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Akçakiraz beldesinde kutlu doğum etkinliği düzenledi. 

Kur’an tilavetiyle başlayan program, ilahi ve ezgilerle devam etti. Daha sonra Abdussamed Açıkgöz Hoca, kısa bir selamlama ve açılış konuşması yaptı. 

Salavat ve tekbirlerin sıkça getirildiği programda konuşan Abdussamed Açıkgöz, “Hamdolsun o Allah`a ki şu yirmi birinci asır içerisinde bizleri Muhammed`i sevda ile buluşturdu. Salat ve selam olsun, salat ve selam olsun Allah`ın habibine, salat ve selam olsun kainatın efendisine, salat ve selam olsun Allah`ın katında kadri yüce olana şerefi yüce olana ve şefaat yetkisi olana” şeklinde konuştu. 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Yazar Mikail Bahçeci yaptığı konuşmasında, Resulullah’a tabi olmayanların Allah’ın sevgisine mazhar olamayacağını ifade etti. 

Bahçeci konuşmasını şöyle sürdürdü; “Allah`ın sevgisine mazhar olabilmek için Resulullah’ın sünneti seniyesine tabi olmak zorundayız, Resulullah’ın yolundan gitmek zorundayız.  Allah`ın Resulü’nü sevmek Filistin davasına sahip çıkmaktır. Allah`ın Resulü’nü seven bir kimse Filistinli kardeşlerini hiçbir zaman akıllarından çıkarmaz. Onların uğradığı o zulme karşı Allah`a ellerini açar ve duada bulunur.” dedi. (Mehmet Bozkaya/Yasin Kavaklı-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir