• DOLAR 32.512
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2436.287
  • ...
 `Haşhaşiler’in İnlerine Girilsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haşhaşiler’in inlerine girilmesi gerektiğini belirten Akbaş; 30 Mart yerel seçimlerinin, Türkiye’de halkın sandıkla seçtiği iktidarı, sandık dışı kirli operasyonlarla indirmeye kalkan iç ve dış hainlere tokat gibi bir cevap olduğunu söyledi.

"İHANET ÇETELERİNE OPERASYON BAŞLATILMALI"

“Başbakana ve iktidara seçim sırasında söylediği sözleri hatırlatmak istiyoruz” diyen Akbaş; “Ülkenin güvenliği ile ilgili sırları ifşa etmek, insanların mahremine inip, dinleme yapmak, bu amaçla suç çeteleri kurmak, halkın seçtiklerini, yargı darbeleri ile iktidardan uzaklaştırmaya kalkmak, casusluk, TCK’da tanımlı suçlardır. Bunlar, Türkiye’nin ve halkın güvenliği açısından tehlike oluşturan unsurlardır. Bir an evvel bu vatan haini ihanet çetelerine operasyon başlatılmalı, bu suçları işleyenler, darbecilik, özel hayatın gizliliğini ihlâl, casusluk suçlarından yargı önünde hesap vermelidirler. Başbakanın sözleri havada kalmamalı, gereği mutlaka yerine getirilmedir” dedi.

Haşhaşiler örgütü, başarılı olsaydı Mısır, Irak ve Suriye’de olduğu gibi, ülkemizin de dış güçlerin oyunları ile karışacağını kaydeden Ali Akbaş; “Bundan sonra bu tür girişimlerin olmaması için, insan hakları ihlâllerinin önüne geçmek için, suçluların yargı önünde hesap verip, hak ettikleri cezayı almaları şarttır. Bunlara acındığı takdirde ülkemiz ve masum halk yarın acınacak duruma düşer. Pensilvanya medyasının yayın organlarında aylardan beri hırsızlık ve yolsuzluk propagandası devam etmekte. Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür’ün de ortağı olduğu bir şirket adına gönderilen, 4,5 milyon dolarlık sözde yardımın ayakkabı kutusundan çıktığı propagandası yapan Pensilvanya medyasına sesleniyoruz. Bu ülkede dürüstlükten, hırsızlıktan bahsedecek en son kesim Pensilvanya grubudur” diye konuştu.

"SİZ EVVELA BU HIRSIZLIĞINIZIN HESABINI VERİN"

“Yargıda, emniyette, diğer resmi daire sınavlarında, önceden soruları çalıp, kendi yandaşlarınıza verip, nasıl kul hakkına girdiğiniz, sınav sorusu hırsızlığı yaptığınız herkesçe malumdur” diyen Akbaş şunları söyledi: “Siz evvela bu hırsızlığınızın hesabını verin. Bu sınavlar tek tek incelenip, soru hırsızlığı yoluyla Pensilvanya grubunun devlet içine soktuğu paralellerin hepsinin işine son verilmeli ve yargı süreci başlatılmalıdır. 17 Aralık’ta halkın seçtiklerini darbe ile al aşağı edip, irade hırsızlığı yapmaya kalktınız, bundan büyük yolsuzluk mu olur? İsrail’in emri ile İHH’nın TIR’larına komplo düzenleyip, terörist örgüt iftirası atmaya kalktınız. Bundan büyük, namussuzluk, yalancılık, sahtekârlık olur mu? Ey Pensilvanya grubu, bu ülkede insanlara dürüstlük dersi verecek en son kesim sizsiniz.”

yeniakit

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir