• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Yapıcıoğlu: Yürürken Yoldan Sapmamakla Mükellefiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın ve beraberindeki heyet, Kozluk’ta seçim değerlendirmesi yapmak üzere HÜDA-PAR üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

 Kozluk HÜDA-PAR üye ve gönüllüleriyle seçim sonuçlarına dair önemli bilgilendirme ve çıkarımlarda bulunan Yapıcıoğlu, “Bugüne kadar o makamları ve o makamların imkânlarını toplumun ifsadı için kullananlara mukabil, Allah’u Teâla eğer nasip ederde o makamlara bizim kardeşlerimiz otururlarsa, oranın imkânlarını toplumun ıslahı için kullanacağız.” dedi.

 “O makamların imkânlarını toplumun ıslahı için kullanacağız”

Toplumun gidişatının iyi olmadığını ve özellikle gençliğin ifsadı noktasında müfsitlerin epey bir mesafe kat ettiğini söyleyen Yapıcıoğlu, pek çok yerde pek çok cemaat, tarikat, dernek ve vakfın toplumun ıslahı için çalıştığını veya bazı şahsiyetlerin gençleri birer birer o bataklıkların içerisinden çekip kurtarmaya çalıştıklarını,  ancak  bu çalışmaların yetersiz olduğunu belirterek, “Devletin veya belediyelerin imkânlarını kullanarak insanları biner biner hatta milyonlarla ifade  edilebilecek rakamlarla  ifsada sürükleyen kişilerin olduğunu belirten Yapıcıoğlu, “Onların kullandıkları aletleri biz kullanabilirsek, gençlerimizi birer birer yerine, biner biner ıslah etmeye çalışacağız. Bizim tek gaye ve amacımız budur.” ifadelerini kullandı.

 “Bizler yürürken yoldan sapmamakla mükellefiz”

Yapıcıoğlu konuşmasının devamında, “Biz yürümekle mükellefiz. Biz yürürken yoldan sapmamakla mükellefiz. Önemli olan istikamet üzere olmaktır. Önemli olan sıratı müstakimden ayrılmamaktır. Bizim hedeflerimiz, ilkelerimiz ve güzel bir davamız vardır. Bu ilkelerimiz ışığında, bu hedeflere doğru, ömrümüz ve takatimiz elverdiği müddetçe yürümeye devam edeceğiz. Bu yol nerede biter, gücümüz ne kadarına yeter, bilemeyiz. Ama her ne kadar hızlı olursa olsun, yanlış tarafa meyletmek, yanlış tarafa doğru gitmek, zarardır. Hatta hızlandıkça hedeften ayrılırsınız.” diye konuştu.

 Seçimle ilgili sorulan sorulara da cevap veren Yapıcıoğlu, HÜDA-PAR’a karşı yapılan tüm saldırı ve iftiralara, medyadaki görmezliklere, birçok kara propagandalara rağmen, HÜDA-PAR’ın 15 aylık bir parti olmasına rağmen seçim sonuçlarının, HÜDA-PAR’ ın gelecek için ayak seslerinin başlangıcı niteliğinde olduğunu ifade etti. (M. Said Aksoy – İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir