• DOLAR 32.443
  • EURO 35.32
  • ALTIN 2326.446
  • ...
Eşini öldüren koca yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesinde imam nikahlı eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan katil zanlısı koca N.Ç (55) yapılan çalışmaların ardından polis tarafından yakalandı.

 

Olayın ardından kayıplara karışan katil zanlısı koca bir AVM önünde bir vatandaşın ihbarı sonrasında aynı gün gece saatlerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

Emniyetteki sorgusunda olayı itiraf eden zanlı koca N.Ç, cinayeti evlilik çağına gelen bir kızının eşinin bir akrabası ile evlendirilmek istenmesi nedeniyle işlediğini söyledi. N.Ç, bu durma karşı çıkarak kızını okutmak istediğini bu yüzden eşi ile sürekli tartıştıklarını ve bundan dolayı girdiği bunalım sonucu eşini öldürdüğünü ifade ettiği ileri sürüldü.

 

Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı N.Ç, sağlık kontrolünün ardından hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ve delillerle birlikte sevk edildiği Tarsus Adliyesinde tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Dün saat 18.20 sıralarında Tozkoparan Zahit Mahallesi 3802 sokak 4 nolu evde meydana gelen olayda N.Ç'nin, imam nikahlı ikinci eşi olan K.A'yı (48) av tüfeği ile tek el ateş ederek öldürdüğü iddia edilmişti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir