• DOLAR 32.565
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2409.983
  • ...
Adana İstasyon Meydanı kutlu doğuma hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -  Geçtiğimiz yıllarda hiçbir gerekçe gösterilmeden güvenlik bahanesiyle Kutlu Doğum etkinliği için verilmek istenmeyen İstasyon Meydanı, bu yıl bu tür bürokratik engellemelere takılmadan, etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Koordinatörlüğü adına açıklama yapan İsa Emre, bu yıl 13 Nisanda düzenlenecek olan etkinliğin İstasyon Meydanında yapılacağını bildirdi. 

Emre, yapılacak etkinlik için 5 Mart tarihinde valilik makamına başvurduklarını ve dün itibariyle başvurularına olumlu yanıt aldıklarını belirtti. 

Kutlu doğum etkinliği için çeşitli kampanyalar başlattıklarını ifade eden Emre, “Milyar Salavat ve Her Eve Kur’an-ı Kerim kampanyası bunların başında geliyor.” dedi. 

Her iki kampanyanın da çok bereketli geçtiğini dile getiren Emre, bu kampanyalar vesileyle hem Efendimizin adının daha çok anılmasını ve hem de mucizesi olan Kur’an’ın her eve girmesini hedeflediklerini kaydetti. 

Bu kampanyaların yayılması ve etkinliğin duyurulması için tüm üye ve gönüllülerinin seferber olduğunu söyleyen Emre, gerek afiş gerekse el ilanı gibi yazılı argümanlara bu yıl ilk defa yaklaşık 10 bin adet basılacak olan Kutlu Doğum Bültenini de ekleyerek daha çok Adanalıya ulaşmak istediklerini dile getirdi. 

Daha çok Adanalının bu hayırlara vesile olmasını ve faydalanması için birçok yola başvurduklarını belirten Emre, “Radyo ve televizyon reklamlarının yanı sıra platformumuza üye olmayan STK’lara, öğretmen ve imam gibi toplum nezdinde öncü olabilecek şahsiyetlere davetiyeler götürmek kaydıyla, önce Adana’da sonra Türkiye’de efendimize olan sevgimizin ses getirmesini hedefliyoruz. “dedi.   (Yunus Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir