• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Batman Valisi yapımı devam eden okulları inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman Valisi Yılmaz Arslan,  inşaatları devam eden; Fen Lisesi Kampüsü’nde, Karatay Ortaokulu’nda, Seyitler İmam Hatip Ortaokulu’nda ve Kuyubaşı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. 

Vali Arslan, ilk olarak Batı Raman bölgesinde inşaatı biten; 16 derslikli, 300 kişilik öğrenci yurdu, 100 kişilik spor salonu, tenis kordu, basketbol, çim ve voleybol sahası olan Fen Lisesi Kampusu’nda incelemelerde bulundu. 

Burada çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Arslan, okulun çevre düzenlenmesinin bitirilmesi ve önümüzdeki eğitim öğretime hazır hale getirmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. 

Arslan ve beraberindekiler daha sonra 75. Yıl Toplum Merkezi sahasında inşa edilen 32 derslikli Karatay Ortaokulu inşaat alanına geçti. 

İnşaatın yapımını üstelenen firma yetkililerinden bilgi alan Arslan, yetkililerden inşaat çalışmasının hızlandırılması konusunda gerekenin yapılmasını istedi. 

Seyitler Mahallesi’nde yapımı devam eden 20 derslikli Seyitler İmam Hatip Ortaokulu inşaat alanına geçen Arslan, burada okul binasını gezerek, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. 

Arslan ve beraberindekiler son olarak, Kuyubaşı mevkiinde inşa edilen ve yapımı biten 24 derslikli Kuyubaşı Anadolu Lisesi’ne geçerek, incelemelerde bulundu. Burada okul hakkında yetkilerden bilgi alan Arslan, okul bahçesinde tespit ettiği bazı eksiklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir