• DOLAR 32.32
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2308.788
  • ...
Bismil`de kutlu doğum etkinliği hazırlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Peygamber Sevdalıları Platformu Bismil Koordinatörü ve Vefa-der  Başkanı Rıfat Altınbıçak, hazırlık çalışmaları devam eden kutlu doğum etkinliğiyle ilgili bilgi verdi. 

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Türkiye`nin birçok yerinde olduğu gibi Bismil`de de her yıl oluğu gibi bu yılda da Pazar günü geniş katılımlı bir mevlit programı düzenleyeceklerini belirten Altınbıçak, "Oluşturduğumuz 10 kişilik tertip komitesi ile 3 gündür Bismil ilçesine bağlı köyleri  ve beldeler  ile  ilçe merkezindeki tüm esnafları dolaşarak onlara 4 bin 700 Kur’an-ı Kerim hediye ettik.

Ayrıca  10 bin el ilanı dağıtarak onları kutlu doğum etkinliğine davet ettik.

Bismil’in bir çok işyeri ve camilere  afiş astık. Yarın tüm üyelerimizle Bismil ilçesinde evleri dolaşarak halkımızı etkinliğe davet edeceğiz. Ayrıca sesli olarak bir araçla apar hoparlorlarla Bismil’in tüm mahalle köy ve beldeleri dolaşarak, halkımızın etkinliğe gelmeleri için çağrıda bulunacağız.” dedi.

 06 Nisanda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Bismil halkını davet ettiğini söyleyen Altınbıçak “Bu çalışmada emeği geçen ve katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun yaptıkları hayırlar ahretleri için inşallah hayırlı olur." dedi. 

(Hasan Gündüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir