• DOLAR 32.593
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2508.273
  • ...

MERSİN- Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işgücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda ‘eski hükümlü’ statüsünde iş arayanlara yönelik mesleki eğitim faaliyetleri düzenleyecek. 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “İşgücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda mesleki eğitim faaliyetlerini sürdürürken; engelli statüde iş arayanlar, eski hükümlülere gibi dezavantajlı gruplara yönelik de özel programlara önem vermektedir.” denildi. 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı işbirliğinde eski hükümlü statüsünde iş arayanlara yönelik mesleki eğitim faaliyetleri düzenleneceği belirtilen yazılı açıklamada,  ‘süs bitkileri yetiştiriciliği ve boru kaynakçısı’ mesleklerinde açılacak olan kurslardan toplam 20 eski hükümlünün faydalanacağı belirtildi. 

Eğitime başvurmak isteyen eski hükümlülerin,  16.04.2014 tarihinde saat 10.00 da Mersin Çalışma ve İş Kurumu toplantı salonunda hazır bulunmaları istendi. (Osman Öksüz-İLKHA)