• DOLAR 32.433
  • EURO 35.355
  • ALTIN 2324.91
  • ...
Şanlıurfa Valisinden sağduyu teşekkürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA -Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hilvan’a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kuskunlu Köyünde köy halkıyla bir araya geldi.

 

Köy meydanında köylülerle bir araya gelen Vali Küçük, köye yapılan yatırımları değerlendirdi. Yerel seçimlerde kazanan ve kaybeden köy muhtar adayları arasında yaşanan gerginliğin büyümeden kapanmasının da memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekleyen Vali Küçük, “Nesiller boyunca burada birlikte barış içinde yaşadınız. Bundan sonra da torunlarınız beraber barış içinde yaşayacaklar. Dedeleriniz, babalarınız sizlere bu imkânı sağladı. Sizler de bu imkânı çocuklarınıza ve torunlarınıza sağlayacaksınız. Bu güzellik devam edecek.” dedi.

 

Yaşanan gerginliğin barışla sonlanması hatırına her iki bölgeye de ellişer dönümlük meyve fidanlığı dikecekleri müjdesini köylülerle paylaşan Vali İzzettin Küçük; “Bugünün anısına hazırlayacağımız fidanlık sayesinde meyvecilik yapacağız. Kaymakamlığın, Belediyenin ve Valiliğin kapıları hepinize her zaman açık olacak. Her iki tarafa da sağduyularından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

 

Vali İzzettin Küçük’e köy gezileri sırasında Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül’de eşlik etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir