• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Acırlı'da muhtarlık seçimi berabere bitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat ilçesine bağlı Acırlı Mahallesinde 30 Mart günü yapılan muhtarlık seçimlerinde, muhtar adayları Adnan Dindar ve Arafat Akdoğan 328’er oyla berabere kaldılar. Kimin muhtar olacağına ilçe seçim kurulu karar verecek.

 

Mahallede yarışan 8 muhtar’dan Adnan Dindar (54) ve Arafat Akdoğan (34) 328’er oy alarak muhtarlık seçiminde eşitliği sağladılar. Bunun üzerine ilçe seçim kuruluna başvuran muhtar adayları, ilçe seçim kurulunun vereceği karara saygı göstereceklerini söylediler.

 

Konuyla ilgili İLKHA’ya konuşan muhtar adayları Adnan Dindar ve Arafat Akdoğan detaylar hakkında bilgi verdiler.

 

Sonucun oldukça enteresan olduğunu ifade eden Adnan Dindar  “30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Arafat Akdoğan ile eşit oy aldık. İlçe seçim kurulunun vereceği kararı bekliyoruz. Verilecek karara saygı göstereceğiz. Arafat Akdoğan’a da verseler, ben kendi tecrübemle yardım etmeye hazırım. Acırlı Mahallesi için de hayırlı uğurlu olsun. Bakalım artık sonucu bekliyoruz. Kime verilerse hayırlı uğurlu olsun. Türkiye genelinde herkesin bizi örnek almalarını seçimlerin kardeşlik içerisinde yürütülmesini, huzur ve barış içerisinde geçirilmesini diliyoruz.” dedi.

 

Adaletin tecellisi için beklediklerini belirten Arafat Akdoğan ise, “Biz yapılan seçimde Adnan Dindar ile eşit oy aldık. Hiçbir olay çıkmadan seçimi sonuçlandırdık.  Allaha şükürler olsun, dilerim her yerde öyle olur. Kime kısmet olursa onu tebrik edip yolumuza devam edeceğiz. Biz sadece mahallemizin huzuru için, ilçe seçim kuruluna geldik. Gereken sonuçları almak için buradayız. Mahallemizin geleceği için, huzuru için inşallah biz de çalışmamıza burada devam ediyoruz. Sorunumuz yok şükürler olsun, ikimizde kardeşiz, kime verilerse versinler kutlayıp hep beraber mahallemize gideceğiz. Barış içerisinde yaşamak istiyoruz.’’şeklinde konuştu. (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir