• DOLAR 32.332
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2279.523
  • ...
Yapıcıoğlu: İslam`a Hizmet Gayesiyle Yola Çıktık Ve En Güzel Sonucu Bizler Aldık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / HABER MERKEZİ

Seçim maratonuna başladıkları günden bu yana dava partisi olduklarını ve tek amaçlarının Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu söyleyen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu seçim sonuçlarını değerlendirdi. Tüm HÜDA PAR’lıların büyük bir gayret ve yalnızca Allah rızasını gözeterek çalıştıklarını vurgulayan Yapıcıoğlu, “Kardeşlerimizin Allah’ın rızası için yokluklara, baskılara ve engellemelere aldırmadan, işini gücünü bırakıp ev ev, köy köy yaptıkları ziyaretler bizim için seçimin en güzel sonucuydu” dedi.

HİZMET ETME GAYESİYLE YOLA ÇIKTIK
Sağduyu ve sükûnetle tercihte bulunan herkese teşekkür eden Yapıcıoğlu, “Yaşanan birkaç acı hadise dışında önceki seçimlere nisbeten sakin bir seçim yaşanmıştır. Yaklaşık on beş aydır kurulmuş bir parti olarak girdiğimiz ilk seçimde evvela HÜR DAVA’yı, HÜDA PAR’ı ve amaçlarımızı halkımıza tanıtmak hedefiyle yola çıktık. Hem canımızdan aziz bildiğimiz İslam’a hem de maddi manevi birçok yardım faaliyetleriyle derdini sahiplenmeye çalıştığımız insanımıza siyaset yoluyla da hizmet etme gayesiyle yola çıktık. Ve şuna inandık. Allah kendi rızası için cehd edenlere, gayret edenlere yollarını gösterecektir, rahmet kapılarını açacak ve yardımıyla yetişecektir” şeklinde konuştu.

EN GÜZEL SONUCU BİZ ALDIK
“Bizim için seçimin sonuçları zaten dün akşam saatlerine kadar yani seçim yasakları başladığı ana kadar çoktan belli olmuştu” diyen Yapıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; üye ve gönüllülerimizin sırf Rabbimizin rızası için müthiş bir heyecanla, aşkla, şevkle ve fedakârlıkla çalışmaları bizim için seçimin en güzel sonucuydu. Kardeşlerimizin Allah’ın rızası için yokluklara, baskılara ve engellemelere aldırmadan, işini gücünü bırakıp ev ev, köy köy yaptıkları ziyaretler bizim için seçimin en güzel sonucuydu. Şimdiye kadar hiç gidilmemiş yerlerde bize, sadece kapılarını değil gönüllerini de açan ve ‘Sizi bekliyorduk’ diyen insanımızın teveccühlerine şahit olmak bizim için seçimin en güzel sonucuydu. Bugün aldığımız sonuçları da biz tamamen Rabbimizin takdiri, ikramı ve ihsanı olarak görüyoruz. Ve bu ikram, canlarını İslam davası uğruna feda eden şehitlerin, Yusufilerin, muhacirlerin, ihlasla dua eden ve canla başla çalışan müminlerin hürmetinedir. Biz başarıyı Allah’tan bildiğimiz için ve yalnız ve yalnız Allah’a tevekkül ettiğimiz için zahiri güzelliklerle şımarmayacağımız gibi olumsuz sonuçlarla da ümitsizliğe kapılmayız. Halkımızın çoğu bu seçimde HÜDA PAR ile ilk defa tanıştığı halde bize sadece oy değil, muhabbet de vermiştir, ümit vermiştir. Sandıkta istediğimiz sonuçları alamayışımız tam olarak bilinmediğimizi ve bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak bunu gidermemiz gerektiğini göstermiştir.”

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Bundan sonraki süreçte de her platformda hizmete devam edeceklerini vurgulayan Yapıcıoğlu, “Şuna emin olabilirsiniz ki kazanan üslubu çirkinleştirmeden, her türlü engellemeye, karalamaya, kıt imkânlara hile ve baskıya rağmen, ihlasla, yorulmadan, yılmadan çalışan kardeşlerimiz olmuştur. Hakk`ın rızası için halka siyaset yoluyla da hizmete talip olduk. Belediyelerin imkânlarını halk için, toplumun ıslahı için kullanmak şimdilik nasip olmadı. Bize oy veren ya da vermeyen tüm insanımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet ederken Hak’tan ve adaletten ayrılmayacağız. Halkımızın içinde ve birebir yanında olacağız. Bu sonuçların halkımıza ve tüm İslam ümmetine hayırlı olmasını diliyorum. Gece gündüz durup dinlenmeden çalışan tüm kardeşlerimize bacılarımıza ve abilerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Bilmelidirler ki, sarf ettikleri cehd ve gayretin zerresi dahi boşa gitmemiştir. Allah Teâla bu dünyada da ahirette de bunun ecrini mükâfatını verecektir. Evet, dediğimiz gibi yolun başındayız. İnşaallah azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim ayaklarımızı sırat-ı müstakimden ayırmasın” dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir