• DOLAR 32.507
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2423.52
  • ...

BİNGÖL-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesinin “Bingöl İçin Yatırım, Yatırım İçin Girişimcilik” adlı SODES projesi kapsamında KOSGEB Destekli Girişimcilik Kursu düzenleyeceği belirtildi.

 

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu yaptığı açıklamada, “İlimizin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki payını arttırmak, ilimizdeki girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmek amacıyla Girişimcilik eğitimlerini faaliyetlerimiz kapsamına aldık. Projemizin ilk kursu olan Bilgisayarlı Muhasebe Kursu başarıyla tamamlandı. Şimdi de Girişimcilik Kursu’nu düzenliyoruz. Amacımız, girişimci ruhuna sahip gençlerimizin bu alanda kendilerini geliştirmeleri ve iş hayatına pozitif olarak başlamalarıdır. İnşallah kurslardan sonra da bu girişimcilerimizin takipçisi olacağız. Ve her zaman kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.

 

Girişimcilik Kursunun  14 Nisan 2014 Pazartesi günü başlayacağı ve başvuruların 31 Mart – 04 Nisan 2014 tarihleri arasında kabul edileceği ifade edildi.(Nihat Kanat-İLKHA)