• DOLAR 32.592
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2506.925
  • ...
Şanlıurfa Müftüsünden Gençlik Hizmetine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Yaptığı çalışmalardan ve vakıflar, dernekler, imam hatip okullarına verdiği destekten dolayı Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

 Ziyaret sırasında konuşan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan ve vakıflar, dernekler, imam hatip okullarına verdiği destekten dolayı Ertuğrul Yıldız’a çok teşekkür ediyorum, Ertuğrul Yıldız gibi idarecilere ihtiyaç olduğunu söyleyen Açık, Şanlıurfa adına kendisine çok teşekkür ediyorum”.dedi.

 İl Müftümüz İhsan Açık ve İlçe Müftülerimize ziyaretinden dolayı çok memnuniyet duyduğunu dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise imam hatip liselerimiz ve ortaokullarımız, vakıflarımız, Kuran- ı Kerim kurslarımıza elimizden geldiği ve imkânlarımızın dâhilinde her türlü yardımda bulanacağımızdan şüpheniz olmasın, bizim tüm çabamız ve gayretimiz Şanlıurfa’da gençlerimizi hayata daha iyi hazırlamaktır” şeklinde konuştu.

 Güzel bir nesil yetiştirmek için gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp kültürel ve sportif faaliyetlerle boş zamanlarını değerlendirmelerine fırsatlar vermek ve  onlara yol göstermek gerektiğini ifade eden Yıldız, “Bu konuda bizim Şanlıurfa’nın dört bir yanında faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerimiz gençlerimize hizmet vermektedir. Gençlik Merkezlerimiz Bağlama, Keman, Bilgisayar, İngilizce, kurslarını vermektedir. Buradan ailelere çağrıda bulunuyorum gönül rahatlığıyla çocuklarınızı Gençlik Merkezlerimize gönderebilirsiniz” ifadelerini kullandı. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir