• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
Değerler Olimpiyatı bilgilendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü ile Ensar Vakfı işbirliğiyle yapılan protokol gereği hayata geçirilen Değerler Olimpiyatı bilgilendirme toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

 

Değerler Olimpiyatı bilgilendirme toplantısında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Şube Müdürleri Veysi Ergül, Fahrettin Öztürk, Osman Veysel Özdaş ve Ortaokul ile Lise okul müdürleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik yaptı. Çelik konuşmasında, “Adalet teması altındaki değerler gerçekten çok önemli, çünkü modernleşme çağında değerler sistemimizde çok önemli değişimler olmakta, hatta bazı değerlerimizin yok olma durumuyla karşı karşıya olduğu gerçeği var. Değerleri inançların yüzeye çıkmış ve pratikleşmiş hali olarak söyleyebiliriz. Bu Değerlerin üzerine inşa olunmuş ilişkilerin içinde bozulmuş ilişkiler varsa yeniden gözden geçirmek hatta her şeye karşı bakışımızı yeniden ele almak ve bunu yaparken tabi ki kadim kaynaklardan inancımızdan güç almak gerekir. Adalet temasından yola çıkarak doğruluk, ahde vefa, güven, merhamet ve paylaşmak değerleri, bunlar herhalde hiç birimizin itiraz etmeyeceği toplumun bütün kılcal damarlarına nüfuz etmesini istediğimiz kanallar. Eğer tüm bu değerler çocuklarımızın eğitimine ve yaşamına yansıyor ve hitap ediyorsa anlamı var.” diye konuştu.

 

Yapılan açılış konuşmasının ardından değerler proje tanıtımını içeren sunumu Abdurrahim Kusen ve Zeynel Abidin Taymur yaptılar.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir