• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Ankara`da seçim sonucu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara`da AK Parti seçimi 44.8 oy oranı ile kazandı. Sabaha kadar devam eden çekişmede CHP ise 43,9 oranında oy aldı.

2014/AYRINTILI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Melih Gökçek oyların netleşmesinin ardından basın toplantısı yaptı. Farkın kapandığı yönünde çıkan haberlere tepki gösteren Gökçek, karşılarında 3-4`lü bir ittifakın bulunduğunu söyledi. Geçen seçimlere göre oy oranını yüzde 6,5 oranında artırdığını söyleyen Gökçek, "Bu zaferin kazanılmış olması son derece önemli" dedi.

BÜTÜN TÜRKİYE AK PARTİ`YE BAŞBAKAN`A SAHİP ÇIKTI

Bütün Türkiye`nin AK Parti`ye ve Başbakan Erdoğan`a sahip çıktığını belirten Gökçek, önünde bir 5 yıl olduğunu belirtti. 2-3 gün "hile yapıldı" diye Türkiye`yi çalkalanacağını söyleyen Gökçek, teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde hilenin yapılamayacağını, ancak hilenin sandıkta yapılabileceğini söyledi ve "Onu yapan da şerefsizdir" ifadelerini kullandı.

"AK Parti ona tenezzül etmez" diyen Gökçek, "Bundan sonra kim `hile yapılmış` derse mağlubiyeti hazmedememiş demektir. Halkı sokağa dökmek için bunu yaparlar. Çocukları sokağa dökmek istediklerini daha önce de söylemiştim. Baronlar bunu istiyorlar ancak bununla da bir şey elde edemezler. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir devlettir" şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir