• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Urfa AK Parti adayı Güvenç okuldan kaçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da oy sayımları devam ederken AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç'in, okulları gezmesi ve bu sırada da elektriklerin kesilmesi oyların çalınacağı söylentilerini beraberinde getirdi. Oyların çalınacağı söylentileri üzerine halk okulun etrafında toplanarak tepkilerini dile getirdi.

 

Güvenç'in, Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyüp Güncü Lisesinde bulunduğu sırada elektriklerin kesilmesi ve oy sandıklarının değiştireceği söylentileri üzerine Saadet Partili ve BDP’liler okulun etrafını adeta kuşatma altına altı. Okula hemen çevik kuvvet polisi sevk edildi. Saadet Partililer ve BDP’lilerin okula girişini engelleyen polisin uzun süren ikna çabaları sonuç vermedi.

 

Daha sonra Eyüp Güncü lisesine gelen BDP’li yetkililer, polisin anons arabasından yaptığı açıklamada, okulda yaptıkları incelemede herhangi bir usulsüzlüğün olmadığını ve dolayısı ile okulun etrafının boşaltmasını sağladılar. Saatlerce bekleyen kalabalığın dağılmasından beş dakika sonra açılan okul kapısında siyah arabalarla Celalettin Güvenç çok süratli bir şekilde uzaklaştırıldı. Celalettin Güvenç’in okuldan ayrılışı kameralara yansıdı.  (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir