• DOLAR 32.433
  • EURO 35.355
  • ALTIN 2324.91
  • ...
Hüseyin Yılmaz oyunu kullandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Hüseyin Yılmaz, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinde, sırasını bekledikten sonra oyunu kullandı. Bazı vatandaşların, sıraya girmeden direkt gidip oyunu kullanması yönünde ısrarda bulunmasına rağmen Yılmaz, kendisinin de diğer vatandaşlar gibi olduğunu ve sırasını bekledikten sonra oyunu kullanacağını söyledi.

 

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı Yılmaz eşiyle birlikte geldiği Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesinde saat 11.30’da 2120 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

 

Okul çıkışında basın mensuplarına konuşan Yılmaz şunları söyledi: “Rabbim hayırlara vesile etsin. Memleketimiz, dinimiz, dünyamız, ahretimiz, şehrimizin hizmet görmesi için hayırlısı neyse ise öyle olsun. Vatandaşlarımızın huzur bulması için hayırlı olur. Bu seçimin ve bugünün huzur içinde geçmesini, kavgasız, gürültüsüz, özgürlük ortamı içerisinde tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmasını temenni ediyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Vatandaşlarımız da hayırlı olan neyse o yönde ellerini vicdanlarına koysunlar ve  kararlarını versinler!”dedi.(Ali Adıyaman/Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir