• DOLAR 32.548
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2431.99
  • ...
"Tercih halkımızın takdir Allah'ındır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mehdi Oğuz, eşiyle birlikte oyunu kullandı. Oğuz ve eşi saat 09.00'da Şabaniye Mahallesi Ferit Melen İlköğretim Okuluna geldi. 1192 nolu sandığın bulunduğu 2'inci kata çıkan Oğuz, burada oy kullanma sırasına girdi. Vatandaşlarla sohbet eden Oğuz, sıra kendine geldiğinde sandık görevlileriyle tokalaşıp oy pusulalarını alıp oyunu kullandı.

 

Oğuz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Bugün Van Ferit melen İ.Ö.O’nda oyumuzu kullandık, hayırlara vesile olur inşallah. Bugün söz söyleme hakkı halkımızındır. Halk tercihte bulunacaktır, Elbette ki tercih halkımızın takdir de Allah’ındır. Bu seçimin başta bölgemiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.

 

Oy kullanma işleminin ardından da sandık görevlileriyle tokalaşan Oğuz, okuldan ayrıldı.

 

İl Başkanı Sayğın da oyunu kullandı

Edremit Erdemkent İlköğretim Okulunda oy kullanma işlemini tamamlayan İl Başkanı Rasim Sayğın, “Bizlerde bugün oyumuzu kullandık, oyumuzu kullanırken de Genel Başkanımızın her zaman yaptığı duayı yaparak oyumuzu kullandık. Duamızda ‘Allah’ım bu dünya ve ahiretimiz için hangisi bizler için hayırlı ise sen bizlere onu nasip eyle’ niyazında bulunduk. Allah, ümmete hayırlı kılsın İnşallah” dedi. (Cihad Coşar – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir