• DOLAR 32.595
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2497.806
  • ...
HÜDAPAR Kızıltepe'de 250 köyü gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe’ye bağlı 250 köy, mezrayı gezdi, 5 bin esnafı ziyaret etti. HÜDA PAR İl Teşkilatı, Kızıltepe’ye bağlı köy, Nusaybin yolu üzerinde bulunan Galericiler sitesi ve şehir merkezinde kalan esnafı da ziyaret ederek seçim tanıtım çalışmalarını tamamladı.

 

Ziyaretlere HÜDAPAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Aydın, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şerif Budak ve partililer katıldı. HÜDAPAR heyeti gittiği köy ve ziyaret ettiği esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

 

“İlk işimiz HÜDA PAR rozetini çıkarıp herkese aynı mesafede hizmet etmek”

Ziyaretlerde konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, “İnşallah belediyelerin yönetimini aldığımız takdirde hem İslami hem de insani olarak halkımıza hizmet edeceğiz. İlk işimiz HÜDA PAR rozetini çıkarıp herkese aynı mesafede hizmet etmek. İkinci icraatımız belediyelerin kapısına 31 Mart sabahı ‘Rüşvet alanda verende melundur’ tabelalarını asmaktır. Bize oy veren vermeyen herkese aynı hizmeti götüreceğiz. Sizleri rüşvetçilerden, adam kayırıcılardan ve Allah’ı tanımayan yöneticilerden kurtaracağız. Bugüne kadar gelen tüm siyasi oluşumlar fakir ve işçilere ikinci ve üçüncü sınıf muamelesi yaptı. Bizler ise yetim, fakir, işçi ve mustazafların iktidarını kuracağız.” İfadelerini kullandı.

 

Kılınç, konuşmasının devamında “İnşallah Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ebubekir’in sadakati ve Hz. Ali’nin cesaret ve şecaatiyle siz değerli Kızıltepe halkımıza hizmet edeceğiz. İnancımızda halka hizmet hakka hizmettir. Hizmet lütuf değil, haktır. Evlilik çağına gelip evlenme imkânı olmayan gençleri evlendireceğiz. Onları kötü yollara düşmekten kurtaracağız. Aile kutsal bir yapıdır. Çünkü toplumun düzeni eğitimli ve sağlıklı bir aileden gelir. Gençliğin düştüğü durumu sizlerde görüyorsunuz. Bunlar bizim çocuklarımız yarın da bu toplumu yönetecek onlardır. Onun için gençlerimize sahip çıkıp onlara İslami bir şuur aşıladığımız zaman hem bize hem topluma faydalı olur.  Kirada oturanlara da TOKİ tipi meskenler inşa edip herkesin verebileceği kiraya göre kendilerini ev sahibi yapacağız. Bunları broşürlerde belirtmişiz. Yaşlılara, engellilere, bayanlara ve gençlere yani toplumun her kesimine göre çok güzel projeler hazırlamışız. Bunlar parti broşürlerimizde de var. Okuduğunuz zaman bizim ve diğer partilerin farkını göreceksiniz inşallah.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir