• DOLAR 32.521
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.701
  • ...
Tepe Beldesi`nde veda töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Bismil ilçesine bağlı Tepe Beldesi’nin Büyükşehir yasası kapsamında kapanacak olmasından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çelebi,  belediye personeli bir veda töreni düzenledi.

Veda töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, görev süreleri boyunca çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, “ 1992 yılında kurulan Tepe belde belediyenin güzel kişiliği sona ereceğinden dolayı 31 Mart 2014 tarihinde sonlandıracağız.  Bu süre içerisinde başarılı işlere imza atıldı. Yaptığımız çalışmalarla Tepe kabuk değiştirdi. Beldemizde birçok ilki birlikte gerçekleştirdik. Bu belediye başkanlığım dönemde birbirimizi kırıp üzmüş olabiliriz. Ben sizlerden hiçbirini iş haricinde kırdığıma inanmıyorum. Şayet kırdıysam da sizlerden özür diliyorum.” Dedi.

Tepe Beldesinin Bismil Mahallesi olması nedeniyle açıklama yapan Başkan Çelebi, bu yasanın ilerliye  dönük iyi olacağını belirterek, “ Belediye başkanlığım döneminde halkıma hizmet yaptığımı gönlüm rahattır.  Tepe belediyesi sadece Tepe Beldesine değil, Tepe’ye bağlı 33 köye de hizmet etmiştir. Tepe Beldesi ilçe olması gerekiyordu. “ ifadelerine yer verdi.

Tepe Belediye Başkanı Çelebi, belediye başkanlığı görevinin sona erdiğini anımsatarak, “Tepe Mahallesine her zaman hizmetlerimiz bir Tepe’li olarak devam edecek. Bu hizmetlerin mahallemize gelmesi için kanunen her zaman takipçisi olacağız. “ şeklinde konuşmasını sürdürdü.

23 yıldır beraber çalışan personelin, vedalaşırken duygulu anlar yaşandığını görüldü. Tepe Belde Belediyesi ’inde düzenlenen veda törenine tüm belediye personeli katıldı. (Aydın Bal İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir