• DOLAR 32.587
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2418.402
  • ...
"Huzur içerisinde bir seçim olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-  HÜDA-PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu,  “Seçimlerin huzur ortamında gerçekleşip tüm halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” temennisinde bulundu.

 

“Hem ülkemiz adına hem bölgemiz adına inşallah faydalı bir seçim olur.” diyen Tanrıkulu, mahalli idareler seçimi olduğu için belediye başkanları seçilecek ve bu günlük hayatı her yönüyle etkileyecek bir karar olacaktır.” şeklinde konuştu.

 

 Belediye başkanlarının hizmet etmekle yükümlü olduğunu kaydeden Tanrıkulu, “Bu yükümlülükten dolayı tercih yaparken elbette ki, hizmet yapacak olanları tercih etmek gerekiyor. Bununla beraber karar verirken daha önce de söylediğimiz gibi 5 dakika düşünelim 5 sene kaybetmeyelim diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“Hizmet yapacak adaylara oy verin”

Yerel seçimlerin ideoloji savaşı olmadığını belirten Tanrıkulu, “Şahıslar üzerinden, partiler üzerinden değil, özellikle hizmet yapacak olanları tercih etmemiz, geleceğimiz açısından ve şehrimizin tanıtımı açısından faydalı olacaktır. Herkesin oyunu kullanmasını istiyoruz. İnşallah huzur içerisinde bayram havasında bir seçim olur. Seçimlerin herkese hayırlar getirmesini diliyoruz.”dedi. (Yunus Emre/Ali Gültekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir