• DOLAR 32.589
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.46
  • ...
Serhado`dan BDP seçim konserinde densizlik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Yerel seçimler öncesi Batman`da BDP seçim lokali önünde konser düzenlendi. Serhado`nun verdiği konserde seslendirdiği hezeyan dolu şarkılardan çok yaptığı talihsiz ve densiz açıklamalar öne çıktı.

BDP Batman İl Örgütü, seçim faaliyetlerini yürüttüğü merkez seçim bürosunda verilen konsere İstanbul MED Kültür Merkezi sanatçılarından Mesut Med ve Serhado`nun sahne aldığı konsere BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay, BDP Batman Belediye eş başkan adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, BDP PM üyeleri Nezir Gülcan ve Güntay Uzun katıldı.

Şarkı aralarında kitleye konuşan sözde Kürt Rap Sanatçısı Serhado, "Kürt halkı bugüne kadar hiç kimseden korkmadı. Devlet, bugün de 90`lı yıllarda olduğu gibi Hizbullahçılar ve JİTEM`cileri salıyor. Ama bu halk Abdullah Öcalan`ın yolundadır. Onun özgürlüğü bizim tek amacımızdır" şeklinde kendinden büyük hezeyanlarda bulundu.

Sözde sanatçı olan Serhado, yaptığı bu saçmalıklarla seçim öncesi provokasyona ve fitneye imza attı.

Densizlikte sınır tanımıyan Serhado, 90’lı yıllarda Hizbullah’a saldıran ve çatışma ortamını başlatanın PKK’nin kendisi olduğunu kendince örtmeye çalışarak bahsini ettiği grubun ve kendilerinin kime çalıştıklarını bir anlamda perdelemeye çalıştı.

Sanatçı ayaklarıyla sahneye çıkan Serhado’nun bu çabası, aylardır JİTEM benzeri karanlık güçlerin dürtü ve tazyikiyle HÜDA PAR ve gönüllülerine yapılan 250 civarındaki saldırıyı unutturmaya yetmeyecek. (Veysi Demir-Batman)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir