• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
`Anneye Mektup Yarışması`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Yarışma hakkında bilgi veren AGD Karatay Hanımlar Komisyonu Başkanı Filiz Akman, Kadının insanlığın inşası ve anneliğin bu inşanın en temel taşı olduğunu belirterek, “Ayaklarının altına cennet vaat edilen annelerimizi bizde bu yüzden unutmuyoruz ve unutturmuyoruz. Peygamber Efendimizin Hadisi şerifinde de buyrulduğu üzere ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’. İşte bu hadiste de anlaşılacağı üzere İslam’dan başka hiçbir din, görüş ve fikir kadına bu kadar değer verememiştir.” Dedi. 

Kadını ticari bir metaa olarak gören ve her vesile ile teşhir etmeye çalışan sistemin karşısında olduklarını söyleyen Akman,” Bakın Allah bize cenneti bahşediyor o cenneti de ayaklarımızın altında olduğunu söylüyor. Annelerimiz, asli görevlerini unutmamalı. Bu yüzden her yıl yaptığımız yarışmamızı bu yılda gerçekleştireceğiz. Birbirinden güzel hediyelerle de yarışmaya katılan kardeşlerimizi ödüllendireceğiz. Tüm genç kardeşlerimizi mektupları ile birlikte lokalimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yarışmanın detayları hakkında da bilgi veren Akman, yarışmanın ilk-orta ve lise kategorisinde yapılacağını ve sadece kız öğrencilerin yarışmaya katılabileceğini açıklarken başvuruların 23 Nisan’a kadar devam edeceğini belirtti. 

Akman.”Yarışmamızın sonucunu 26 Nisan’da yapılacak olan ödül töreni ile açıklayacağız. Birinci gelen öğrencilere Tablet PC, ikinci gelen öğrencilerimize fotoğraf makinası ve üçüncü gelen öğrencilerimize de çeyrek altın vereceğiz. Ayrıca 4. ve 5. Gelen öğrencilerimizi de Çanakkale gezisi ile ödüllendiriyoruz. 15 öğrencimize de çeşitli mansiyon ödüllerimiz olacak. Bütün öğrencilerimizi yarışmamıza başvuru yapmaya davet ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifade etti.

(İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir