• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Taraf`ın sitesi hacklendi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Son yayımlanan tapelerden dolayı hacklenildiği belirtilen Taraf`ın internet sitesinden de bunu işaret eden bir mesaj yayımlandı..

Taraf Gazetesi`nin resmi internet sitesi hackerler tarafından hacklendi. Siteye girenler Hacked By GÖZCÜ imzasıyla açılışına eklenen mesaj ve Fethullah Gülen`in beddua ederkenki fotoğrafı ile karşılaştı. Hackerlar yayınladıkları mesajda, Emre Uslu, Mehmet Baransu ve Önder Aytaç hakkında çok sert bir açıklamaya yer verdi. Taraf`ın anasayfasında verilen ve Hacked By GÖZCÜ imzasıyla yayımlanan siteye girenleri karşılayan mesaj şu şekilde; Hacked By GÖZCÜ Ülkenin En Mahrem Konuşmalarını Sızdıran # Emre USLU # Mehmet BARANSU # Önder Aytaç Siz Gülen Terör Örgütünün Üyesi ve CIA Ajanlarısınız ! Taraf Gazetesi`nin Kime Ait Olduğu, Sizi Amirlerinizin Kim Olduğu Teker Teker Açıklanacak ! Siz Vatana ve Millete İhanet Ettiniz...! Bu Millet Sizi Affetmeyecek. ` denildi.

Müdahale edildi

Taraf`ın internet sitesi, Türkiye saati ile 22:30 sularında tekrar düzeltildi, hackerların anasayfada verdiği mesaj kaldırıldı ve yerine Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde kısa süreli bir güncelleme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz` mesajı konuldu. Taraf`ın sitesine halen içerik anlamında ulaşılamıyor.

İşte Taraf`ın resmi internet sitesine girenleri karşılayan o görüntü ve mesaj:

Bu haberler de ilginizi çekebilir