• DOLAR 32.516
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2435.327
  • ...
Gençler Sordu, Gök cevapladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, merkez seçim lokalinde gençlerden gelen soruları cevapladı. Gök, gençlerin gelecekleri olduğunu söyleyerek gençlere yönelik projelerini gençlere anlattı.

İşte gençler tarafından Dr. Aydın Gök’e yöneltilen sorulardan bazıları;
Gençler için düşündüğünüz nelerdir?

Gök- Hür Dava Partisi olarak özellikle gençlerimiz üzerinde çok duruyoruz. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Gençlere yönelik birkaç projemiz var. Bunlardan bir tanesi özellikle üniversite öğrencilerine yönelik burs yardımı olacak. Tabi biz bu arada hem üniversiteli olup, aynı zamanda evli olan üniversiteli gençlerimize ise kira yardımı düşünüyoruz. Bunun dışında da sosyal bir proje olarak gençler için düşündüğümüz evlilik yardımı yani çeyiz yardımı var. Bu gerçekten gençler arasında büyük rağbet gördü.

Alt yapı berbat, yağmur yağınca belli oluyor. Çözüm var mı?

Gök-Alt yapı olayı ilk başta ele alınması gereken şeylerden biri değil. Henüz nüfusu 350 bine varan şehirlerde bu tür şeylerin görülmemesi lazımdı. Fakat 15 yıldır maalesef sadece yiyip çaldıkları için altyapıya zaman ayırmamışlardır. Dolayısıyla altyapı konusunda bizim en fazla üzerine düşeceğimiz şeylerden biri de alt yapıdır. Mesela bazı noktalarda asbest borular olduğuna dair, yani burada kanserojen madde içeriyor, biz buraları da tespit edip, özellikle alt yapıya ineceğiz inşallah.

Gök, gençlerin sorduğu birçok soruyu daha da yanıtlarken, gençler sordukları soruları cevaplayan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Gök’e 30 Mart’ta başarılar dilediler.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)  

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir