• DOLAR 32.434
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2489.749
  • ...
Şırnak Üniversitesi başarılı personelini ödüllendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen törene Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Akmaz, rektör yardımcıları  Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas, Prof.Dr.Yakup Basmacı, Genel Sekreter yrd.Doç.Dr.İbrahim Baz,fakülte dekanları,meslek yüksekokul müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel  katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Ali Akmaz, törende yaptığı konuşmada Şırnak Üniversitesinin kuruluşundan itibaren bugüne kadar emeği geçen herkesin bu başarı belgesini almaya layık olduğunu belirtti.

 

Üniversite ilk kurulduğunda ikisi idari olmak üzere 6 personel ile çalıştığını ifade eden Akmaz,’’Şimdi 200’ün üzerinde idari ve 259 akademik personele sahibiz. Öğrenci sayımız 3 bin 122’ye ulaştı.Bina ve derslik konularında da aynı başarıyı elde ettik.Bu başarıda tüm akademik ve idari personelimizin katkısı var.’’dedi.

 

Genel sekreter yrd.Doç.Dr.Baz’da yaptığı kısa konuşmasında başarı belgelerinin amacının kurum içinde düzenli,disiplinli çalışan ve bu çalışmanın neticesinde başarılı olan idari personellerinin yasal anlamda ödüllendirilmesi olduğunu belirtti.

Daha sonra 34 personele başarı belgeleri verildi(Mustafa Erkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir