• DOLAR 32.449
  • EURO 34.471
  • ALTIN 2489.27
  • ...
`Belediye başkanı halkla iç içe olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, Sur Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Mehmet Yurttaş, HÜDA PAR Sur İlçe Başkanı Şeyhmus Taş ve beraberlerindeki parti üye ve gönüllülerle seçim çalışmaları kapsamında Yenihal esnafını ziyaret etti.Sorunlarını anlatan esnaf, belediye başkanlarının belediye koltuğunda oturmaları yerine halkla iç içe olmalarını istediklerini ifade ettiler. 

Sıkıntılarının hizmetten yoksun bırakılmak olduğunu dile getiren Yenihal esnafı, şimdiye kadar gelmiş Belediye Başkanlarının halktan uzak durduklarını, belediye başkanının halkın sorunlarını anlayıp çözüm bulması için belediye koltuğunda oturmak yerine halkın içinde olması gerektiğini belirtti.

“Her zaman hayırlısını diliyoruz”

Esnafa halkımız ve İslam için hayırlı olanı Allah nasip  etsin dileklerinde bulunan Turgut, “Allah halkımız için hayırlı olan kişileri başımıza yönetici yapsın. Halkımıza hizmet edecek, halkımızın dini değerlerini koruyacak ve ahlaki yozlaşmayla birlikte gençlerimizin geleceğini güvence altına alacak kişileri halkımızın başına yönetici yapsın. Halkımızdan istediğimiz de duadır. Duanızda halka her konuda hizmet edecek kişilerin belediye başkanı olmaları için dua etmenizi istiyoruz.” dedi. 

Esnafla yaptığı konuşmada hizmet için aday olduklarını ifade eden Bağlar Belediye Başkan Adayı Turgut, “Biz hizmet için geliyoruz. Cebimizdeki paranın bize hizmete verilmesi yerine başkalarının cebine girdiğini görüyoruz ve bunu durdurmak için ve halkımıza hizmet etmek için bu yola girdik. Sizlerin de talep ve önerilerini alarak daha iyi bir hizmet sunabiliriz” diye konuştu. 

“Başkanlar koltukta değil içimizde olsunlar”

Üç dönemdir hizmetten yoksun bırakıldıklarını belirten Yenihal esnafı, “Sizden talebimiz memleketimize hizmet etmenizdir. Şimdiye kadar yerelde iktidar olan parti hiçbir hizmet getirmemiş. İnşaallah hakkıyla hizmet yaparsınız ve belediye koltuğunda oturmak yerine bu halkla iç içe olursunuz. Şimdiye kadar gelen belediye başkanları halkla iç içe olmadıkları için halkın sıkıntılarını anlamazlar. Öyle olunca da halka hizmet etmezler” şeklinde eleştirdi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, “Allah sizlerden razı olsun. Ziyaretinizden çok memnun olduk. İnşaallah siz de diğer partiler gibi yapmazsınız. Seçim öncesi ziyaret edip kazandıktan sonra koltuğa oturarak halkı unutmazsınız inşaallah, bu konuda size güveniyoruz. Allah yardımcınız olsun, Allah yolunuzu açık etsin. Allah sizleri utandırmasın ve hem sizin hakkınızda hem de bizim hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin” cümlelerini kullandı. 

Yeni Hal Başkanı Mehdi Taş da ziyaret edildi

Esnaf ziyaretlerinin bitiren HÜDA PAR heyeti dördüncü kez Diyarbakır Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Başkanlığına seçilen Mehdi Taş’ı başkanlığı yaptığı Diyarbakır Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Başkanlığı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Sebze ve Meyve Komisyoncuları Odası Başkanı Taş, “Hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah sizleri girdiğiniz yolda da muvaffak etsin. Çalışmalarınıza hız katın, yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan her eve gidin. Hem sizin için hem de bu halk için hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip edecektir inşaallah” ifadelerini kullandı.

(İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir