• DOLAR 32.569
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2434.873
  • ...
SON DAKİKA
Kızıltepe İlçe Seçim Kurulu hazırlıklarını tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN-Kızıltepe (Qoser)  İlçe Seçim Kurulu 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçim vesilesi ile hazırlıklarını tamamladı. Kızıltepe ilçesinde 123 bin734 seçmen 497 sandıkta, sabah 07.00 ile 16.00 saatleri arasında oy kullanmak için sandık başına gidecek. 

Kızıltepe Merkez ilçe ile köylerde görev yapacak olan 497 sandık başkanına İlçe seçim Kurlu Başkanı Hâkim Bekir Çelik ile Seçim Müdürü Cevat Cesur Yurdakul gözetiminde seçim torbaları titizlikle kontrol edildikten sonra, mühürlenerek teslim edildi. 

İlçe seçim Kurulu Müdürü Cevat Cesur Yurdakul çalışmalarının tamamlandığını, seçim günü bir olumsuzluğun yaşanmamsı için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Seçim kurulu olarak gerekli tüm çalışmalar ve tedbirler alındı. Köylerde görev yapacak sandık başkanları seçim günü jandarma eşliği ve güvenliğinde sandıklarının başında görevlerini icra edecek. Tüm sandık başkanlarına toplu oy kullanılmasının önüne geçmek için gerekli uyarılar yapıldı. Seçmen huzur içinde gidip oyunu kullanabilecek.” dedi. 

Seçim hazırlıklarını tamamlayan Kızıltepe İlçe Seçim Kurulu, ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri ile seçim öncesi bir araya gelerek seçimin huzur içinde geçmesi için son bir kez daha toplandı. 

İlçe Seçim Kurlu Başkanı Hâkim Bekir Çelik başkanlığında yapılan toplantıya Ak parti, BDP, CHP ve HÜDA PAR Kızıltepe ilçe teşkilatı temsilcileri iştirak etti.
(Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir