• DOLAR 32.523
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2424.068
  • ...
Adıyaman valisinden seçim güvenliği açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin il genelinde sağlıklı, huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla bir açıklama yaparak, valilik olarak ilgili kurum ve kuruluşlarla bütün tedbirlerin alındığını ifade etti. 

Vali Demirtaş, Adıyaman il genelinde 375 bin 453 seçmenin, bin 489 sandıkta oy kullanacağını kaydederek seçimlerde 844 polis ve bin 584 jandarma personeli olmak üzere toplam iki bin 428 güvenlik mensubunun görev yapacağını ve 298 aracın görevlendirildiğini açıkladı. 

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Adıyaman il genelinde oy verme işlemlerinin 07.00-16.00 saatlerinde gerçekleşeceğini kaydeden Vali Demirtaş, “Adıyaman Valiliği olarak seçimlerin adil ve tarafsız bir şekilde yürütülmesi için oy verme işlemlerinin başlangıcından bitimine kadar seçimlerin huzur ve güven içerisinde yürütülmesi ve milli iradenin hiç bir baskı altında kalmadan sandığa en şeffaf ve en güvenli bir şekilde yansıması için her türlü güvenlik önlemi titizlikle alınmıştır. İlimiz, demokratik olgunluğu özümsemiş huzurun, kardeşliğin, hoşgörünün, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. (Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir