• DOLAR 32.523
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2420.508
  • ...
SON DAKİKA
Gazetecilerden HÜDA PAR seçim bürosuna ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman’da görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) merkez seçim bürosuna ziyarette bulundular. 

Batman Demokrat Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nimet Dal, Batman GAP Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Batman Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Batman Demokrat Haber Gazetesi sahibi Orhan Turan, İHA Batman Muhabiri Şehmus Ustabaşı ve Doğruhaber Gazetesi Batman Temsilcisi Veysi Demir’den oluşan gazeteci heyeti Hür Dava Partisi  merkez seçim bürosuna ziyarette bulundular. 

HÜDA PAR İl Başkanı M.Emin Doğru ve Eski İl Başkanı Salih Altuğ tarafından ağırlanan gazetecilere seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verildi. 

Seçimin huzur ve sukunet içerisinde geçmesinin en büyük temennileri olduğunu dile getiren il başkanı Doğru, kendileri için insanlarımızın huzur ve selametinin seçim kazanmaktan daha önemli olduğunu ve kimseye en ufak bir zarar gelmesini istemediklerini kaydetti. 

Gazeteciler adına söz alan Dal ve Malgir de, seçimlerin huzur ve sukunet içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, Batman’da partiler açısından şu anda güzel bir ortam olduğunu ve HÜDA PAR’ın bu konuda örnek bir çalışma içerinde olduğuna dikkat çektiler.

Gazetecilerin ziyareti karşılıklı görüş-alışverişi sonrası HÜDA PAR yetkililerine başarı temennisi ile sona erdi.

(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir