• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sur: `Mitingimizde  herkes cevabını alacak``
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Aylardır ara vermeden seçim çalışmalarına devam eden HÜDA PAR,  yarın Hür Dva Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katılacağı bir miting düzenliyor.

Yarı saat 12.00 de yapılacak olan mitinge Genel Başkan  Yapıcıoğlu’nun yanı sıra il ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da katılacağı belirtildi.

Seçim ve seçim çalışmlarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Hür Dava Partisi Muş Belediye Başkan Adayı İnan Ercan Sur, bu güne kadar partileri aleyhinde yapılan kara propagandalara da son vereceklerini ve kendileri aleyhinde başka çevrelerce ’HÜDA PAR Seçimlere Girmeyecek’ yalanlarına tüm halkın huzurunda cevap vereceklerini belirtti.

Yaptıklarının parti veya koltuk mücadelesi değil, partilerinin bir dava partisi olduğunu hatırlatan Sur, bu davanın bu güne gelinceye kadar bedellerle geldiğini ve davalarının asla satılık olmadığının altını çizdi.

Sur şu şekilde konuştu: “Evet nihayet sona doru geliyoruz. Öncelikle şunu ifade edeyim ki, bize halkımızla tanışma,  dava ve gayemizi halkımıza ifade etme fırsatını  verdiği için Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bizlere halkımıza hizmet etme bilinç ve aşkını veren, bu uğurda geçmişten günümüze bu dava uğruna bedel vere vere getiren, bugün yine aynı istikamet üzere zerre kadar taviz vermeden yolumuza devam etme azim ve sabrını veren Rabbimize hamd olsun. Meyve veren ağacı taşlanır derler. Elbette ki doğru söylemişler. Demek ki biz de insanlara fayda verecek nimetler vardır ki taşlanıyoruz. Bu, Rabbimizin bir sünnetidir ve biz buna iman ettiğimiz için sabrediyoruz. Sabrediyoruz çünkü güzel akıbet muttakilerindir. Allah bizlere hakkıyla başkasından değil, sadece ve sadece kendisinden korkmayı nasip etsin inşallah. Çünkü Allah’tan kokan bir toplum başkasının karşısında asla boyun eğmediği gibi, yıllarca zillet altında yaşamaktansa, bir gün olsa bile, izzetlice yaşamayı tercih eder’’ dedi.

Yarın yapacakları mitingde partilerinin aleyhinde bu güne kadar propaganda yapanlara söyleyecekleri ve verecekleri cevapların da olduğunun altını çizen Sur, “Öncelikle yarın yapacağımız mitinge tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu güne kadar bizim hakkımızda çeşitli söylemler, karalamalar, kara propagandalar yapılarak halkımızın bize olan teveccühünü kırmaya çalıştılar. Bizlerin bunu hak etmediğini düşündüğümüz gibi, bunu yapanların sadece kendilerine kötülük ettiklerini düşünüyoruz. Partimizin son günde seçimden çekileceğine dair yapılan kara propagandalara yapacağımız miting ile cevap vereceğimiz gibi, yalancıların mumlarının yapacağımız mitinge ve sandığa kadar yandığını her kes görecek. Bize hiç bir şey olmaz. Çükü bizim yaptığımız çalışmalarla halkımıza karşı olan görevimizi yerine getirdik.  Tertemiz insanlara isnat ettikleri yalan dolan ve iftiraları yapanlar yaptıklarını hesabını nasıl Allaha vereceklerini düşünsünler. Çünkü nihayetinde yalanları kısa bir süre sonra ortaya çıkacak ve bir gün  Allahın huzuruna gidip hesap verecekler’’ şeklinde konuştu.

HÜDA PAR’ın kesinlikle seçimlere gireceğini yineleyen Sur, yapılacak olan mitingle herkesin, kafasındaki soruların cevabını alacağını belirtti.

(M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir