• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Galip Öztürk paralel yapıyı anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Galip Öztürk, bu kez 17 Aralık Operasyonu`nun perde arkasını anlattı.
İşte Öztürk`ün çarpıcı açıklamaları:

"HÜKÜMETİ DÜŞÜRECEĞİZ": Gülen`in yardımcısı olan Samsunlu Hoca Mehmet Ali Şengün`ün oğlu Sait ile Fatih isimli bir arkadaşım ve Abdüsselam diye bir muhasebeci bana geldi. "Galip Bey ortalık karışık. Sen bu işlerin dışında kalsan, konuşmasan. 25 Aralık`ta hükümeti düşüreceğiz. Başbakan 30 Mart`ta seçime giremeyecek" dediler. Konuşmamam karşılığında da hakkımdaki suçlamaları düzeltebileceklerini teklif ettiler.

BEDDUA GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ
5 YILDIR BİLİYORUM: Gülen`in haberi olmadan operasyon yapılmaz. Ben zaten 5 yıldır polisteki, yargıdaki ve bürokrasideki atamaların Gülen tarafından onaylandığını biliyordum.

EL ÖPTÜRMEK İSTİYOR: Fethullah Gülen bu ülkenin devlet büyüklerine elini öptürmek istiyor. Ama vallahi bütün devlet büyüklerimiz elini öpmeye razı olmak üzereydi. O bedduayı yapınca herkes gerçek yüzünü gördü.

HEDEFİ AK PARTİ, YIKMAYA OY İSTİYOR
Gülen AK Parti`yi yıkmaya oy istiyor. Yani kendine oy istiyor. Bu seçim aslında, AK Parti seçimi değil, CHP, MHP seçimi değil. Bu, devletle Fethullah Gülen`in seçimi.

OKUL TEHLİKESİ

ÇOCUKLARIMI GÜLEN OKULLARINDAN ALDIM: 9 çocuğum var, 6`sı Gülen okullarında okudu. Ancak son 4 yıldır bu okullarla ilişkimi kestim. 5 yeğenimi de bu sömestrde aldım. Velilerin adına para yatırmadılar. Paraları benim adıma yatırdılar ki sırf ileride intikam alacakları zaman kayıtlarında olması için.

BİLSEYDİM KONUŞMAZDIM: İnanın bir işadamı olarak bu kadar güçlü olduklarını bilseydim, bu kadar çok konuşmazdım. Daha ölçülü olabilirdim, daha dışarıda kalabilirdim. Artık bunlar Türkiye için tehlike olmuştur. Bunlar şu anda devletin tüm birimleri için bir tehlikedir.

Takvim

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir