• DOLAR 32.798
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2509.436
  • ...
HÜDA PAR mahalle mitingleriyle halkla buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ‘İnanç Kimlik Hizmet’ sloganıyla hazırlanan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Birecik İlçe Teşkilatı, ilçe merkezindeki mahallelerde düzenlediği mitinglerle halkla buluşmaya devam ediyor.

 

 

HÜDA PAR’ın Kurtuluş Mahallesinde düzenlediği mitinge halk, yoğun ilgi gösterdi. Sık sık tekbir getirilen mitingde, ‘Dürüst Siyaset Gerçek Adalet’ ‘El Ele Gönül Gönüle Seninleyiz HÜDA PAR’ sloganlarıyla tempo tutuldu.

 

 

 

“Siz bizi, bizden daha iyi tanıyorsunuz”

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde mahalleliye seslenen Hür Dava Partisi Birecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozkurt, geçmiş belediyelerin mahalleye ikinci sınıf muamele yaptığını söyledi.

 

 

HÜDA PAR adaylarının halkın içinde tanınan kişiler olduğunu ifade eden Bozkurt, “Siz bizi, bizden daha iyi tanıyorsunuz. Biz adaletli olacağız, adalet terazisi olacağız inşallah. Hizmeti bu mahalleye de getireceğiz. Kapımız sizlere açık olacak. Kendi evlerinize girdiğiniz gibi belediyeye gelebileceksiniz.” diyerek mahalleliden destek istedi.

 

 

Bozkurt, “Artık size sahiplik edecek, hizmetinizi görecek, sığınabileceğiniz HÜDA PAR var. Günün bir saatinde bakacaksınız ki kapınız çaldı. Misafiriniz olacağız. Ve kimsenin yapmadığı hizmetleri yapacağız.”dedi.

 

 

“Rüşvet alan da verende cehennemdedir”

Belediye seçimlerini kazanmaları durumunda yapacakları ilk icraatın belediye kapısına “Rüşvet alan da veren de cehennemdedir.” hadisini yazmak olacağını kaydeden Bozkurt, HÜDA PAR’ın belediyelerde rüşvet vermeden de işinin yapıldığı günleri göstereceğini söyledi.

 

 

Konuşmasına HÜDA PAR’ın hizmet anlayışına da değinen Bozkurt, “Bu halka hizmet etmek şereftir, izzetir. Peygamber efendimizin ‘Sizin en üstününüz halka hizmet edendir.’ hadisindeki en güzel müjdeyle mükâfatlandırılmış olacağız. Bizim hizmetimiz kendi şahsi menfaatimiz ve çıkarlarımız için değil, arsalar için değil, mekanlar ve bir şeyler kazanmak için değildir. Biz bu hizmetlerin karşılığını Rabbimizden bekliyoruz. En karlısını tercih etmişiz, en büyük kazancı tercih etmişiz ki en büyük kazancı veren Allah’u Tealadır.”dedi.

 

 

Miting gençlerin çektiği halayla devam etti. Yapılan duadan sonra halk, konvoyla partinin Medyam Mahallesindeki seçim bürosuna geçti. (Ömer Elmaoğlu-Abdurrahman Bozkurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir