• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Down Sendromlu çocuklar Uluçam'ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - DOSEM(Down Sendromlu Melekler Derneği) Batman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Uluçam’ı makamında ziyaret etti.

 

Dünya Down Sendromlular günü nedeniyle Batman DOSEM Başkanı Ata Kızılbulut ile Dernek Müdürü Emin Baş’ı ve minik melekleri Rektör Prof. Dr. Uluçam makamında ağırladı.

 

Dernek Müdürü Baş, dernekleri hakkında bilgi verirken, yapmış oldukları projeler için Üniversite’den yardım talep ederek tanıtım konusunda destek istedi. Rektör Prof. Dr. Uluçam, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uluçam, minik meleklere pasta ikramında bulunduktan sonra oyuncak verdi.

 

Batman Üniversitesi SODES Projesi kapsamında tekvando eğitimi gören işitme engelli sporcular Rektör Prof. Dr. Uluçam’ı antrenörleri eşliğinde ziyaret etti. Antrenör Şükrü Şakar ve beraberindeki 8 sporcu, Uluçam’a işitme engellilere yönelik spor faaliyetleri desteğinden ötürü teşekkür etti.

 

Ayrıca minik sporcular,  Uluçam’a dünya geneli engelli sporcuların katıldığı engelli olimpiyatı Paralimpik yarışmalarına katılmak istediklerini belirtti. Uluçam, taleplerini yerine getirmek için üniversite olarak destek olacaklarını söyledi.  Uluçam, sporcularla pasta yedikten sonra onlara saat hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir